Det började bli trångt uppe i himlen, så det bestämdes att endast de som hade haft en riktigt dålig dag när de dog skulle släppas in.

Sankte Per stod som vanligt och tog emot de som ville komma in:

”På vilket sätt dog du?”, frågade han första mannen för dagen.

”Åh, det var hemskt”, svarade mannen. Jag var säker på att min fru hade en affär med en annan man, så jag åkte hem för att ta dem på bar gärning. Jag letade i hela lägenheten, men kunde inte hitta honom någonstans, så jag gick ut på balkongen – vi bor på åttonde våningen – och där hittade jag honom hängandes på utsidan av balkongräcket. Jag hämtade en hammare och slog honom över fingrarna – han ramlade ner men landade i ett stort buskage, så jag gick in och rullade kylskåpet över räcket så att det landade på honom och krossade honom.

Påfrestningen av att göra allt det där gav mig en hjärtattack så jag dog knall och fall.

Sankte Per kunde inte göra annat än att hålla med om att mannen haft en ganska rutten dag och eftersom det var ett svartsjukemord han hade begått, så bestämde sig Sankte Per för att släppa in honom.

Strax därpå kom det en till man. ”På vilket sätt dog du?”, frågade Sankte Per. ”Usch, det var riktigt hemskt” svarade mannen. ”Jag höll på med lite aerobics på balkongen till min lägenhet på nionde våningen, när jag plötsligt stukade foten och halkade över räcket. Jag lyckades dock få tag i räcket till balkongen våningen under, men då kom det nån jävla galning och började slå mig över fingrarna med en hammare. Lyckligtvis landade jag i ett stort buskage när jag föll, men då öste galningen ett kylskåp över mig så att jag krossades och dog.”

Sankte Per asgarvade gott åt historien och släppte in mannen. Bara någon minut senare kom det en tredje man. ”Berätta om dagen du dog”, sa Sankte Per i vanlig ordning.

”Okej, tänk dig följande: Jag sitter naken och gömmer mig i ett kylskåp…”

Liknande poster du kanske gillar ...

  • UppståndelseUppståndelse Livet: Rune tog med sig hela familjen - inklusive svärmor - till Jerusalem i […]
  • Lögnens klockor hos Sankte PerLögnens klockor hos Sankte Per Stefan Löfven dog och hamnade hos Sankte Per. När han stod och väntade vid porten, […]
  • Hos Sankte PerHos Sankte Per Göran Persson är död och kommer till paradiset där han möts av Sankte Per. Sankte Per är […]
  • Gudagolf med GolfJockeGudagolf med GolfJocke När pastor Francis Norton vaknade en söndag morgon, märkte han att det var en ovanligt […]
  • Råd: Håll dig uppdateradRåd: Håll dig uppdaterad En präst kommer körande i sin bil på landsbygden och får syn på en nunna som står och […]
  • TvättdaxTvättdax Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet […]
  • 22 små nissars öde …22 små nissars öde … En längre version av gårdagens 10 små nissarnas öde ... 22 små nissar i smällkalla […]
  • Post till elefantgudenPost till elefantguden Indien: I den Indiska staden Radjastan bor Elefantguden Lord Ganesh. Han får varje dag […]
  • Präster i vilt slagsmålPräster i vilt slagsmål Israel: I Jesu födelsekyrka blev det inte så mycket julefrid som man annars kunde […]
  • Viktigt att svara rätt!Viktigt att svara rätt! Sven vaknar upp hemma med baksmälla storlek XXXL. Han tvingar sig själv att öppna ögonen […]