Min lya – Min katt – Mina regler

  1. Detta är kattens bostad – inte din – så visa lite respekt. Om du blivit inbjuden, så känner du mig förmodligen tillräckligt bra för att veta att jag älskar katter!
  2. Om du vill sitta ner, hitta en ledig plats, förvänta dig inte att katten ska flytta på sig!
  3. Om du inte vill bli täckt av katthår, i så fall, sätt dig inte ned, ta med dig en roller / klädborste … eller klä av dig naken innanför dörren (vilket jag föredrar att du inte gör)
  4. Be mig inte att stänga in katten i ett annat rum … skulle du be någon att skicka upp sitt barn på vinden när Du kommer över?
  5. Om du är allergisk mot katter, så är det inte mitt problem, ta ett piller och sluta gnäll … eller ännu bättre … kom inte över.
  6. Sjasa inte bort katten, om katten bestämmer sig för att säga hej … var inte oförskämd för då är det jag som sjasar ut Dig genom dörren.
  7. Om katten väljer att lägga sig på / hos dig, känn dig hedrad, inte irriterad. Om du gör katten upprörd, då släpps min vrede lös … så känn dig varnad.
  8. Du behöver inte säga vad du tycker, om att katten får gå på bordet, klöser på soffan, m.m. … påminner dig åter om regel nummer 1.
  9. Att säga till mig att ”det är bara en katt” är en grov förolämpning, katten är en del av min familj. Jag respekterar min familj, speciellt dom med fyra ben!
  10. Slutligen … jag föredrar katter framför Dig!

Min lya, min katt, mina regler